tiistai 3. huhtikuuta 2012

Restyle.pl

Heipähei!

Päätinpäs kokeilla tilata restyle.pl nimisestä paikasta, koska huomasin että kauppahan myy ihan kauniita tuotteita. En ole koskaan ennen tilannut sieltä mitään, mutta toimitus oli nopeaa ja kaikki kamat tulivat postissa mitä tilasinkin.

Postikulut kyllä muuttuvat aika överiksi mitä enemmän tilaa tavaraa, mutta minkäs teet. Kaikki tuotteet ovat kuitenkin kaupassa edullisia, joten se on pieni vika. Se hyvä puoli tässä puljussa on, että se kuuluu Eu:hun. Ei siis tule mitään tyhmiä tulleja yms veroja päälle :)

Tarkastelin nettimyymälän sisältöä, ja siellä oli kauniita laukkuja tarjolla. En osannut päättää minkä niistä ottaisin, joten otin vähän sitä sun tätä :D Laukuilla oli hintaa se 25€/ kpl joten ei ihan hirveästi kirpaise.

Ensimmäinen oli raidallinen laukku ruusu-kuviolla.

Musta laukku punaisella ruusulla,

..raidallinen laukku nyörityksellä :P

..Ja musta laukku sisuskaluilla.

Sitten ostin tämmöisen vyön, jossa etupuolelle tulee tuommoinen lärpäke. Hintaa tällä oli joku 11€


Sitten tilasin pari t-paitaa, jotka oli 10€ / kpl. Olivat sopivan kokoisia ja pituisia, voisi tilata myöhemmin pari lisää, niissä oli ihan kivoja printtejä :)


Sitten lähti tämmöinen pikku nippula mukaan ^^

8 kommenttia:

  1. Korppipaidan sain juuri itsekin postissa.:) Raita- ja luulaukun välillä väänsin kättä otsa hiessä niin kauan, että jätin molemmat ainakin toistaiseksi ostamatta. Lumikki-fanina poimin mukaan vielä Lumikin kuningattarella koristetun kaulakorun ja zombie-Lumikki-paidan. Paljon kaikkea kivaa jäi vielä kauppaan.

    VastaaPoista
  2. Ihania nuo laukut!:) Oletin kyllä liikkeen omien kuvien perusteella, että olisivat ihan pikkasen pienempiä... :)

    VastaaPoista
  3. Miulla on mm. tuo eka laukku kanssa, siitä hajosi ensimmäisellä kerralla tuo metalliosa, joten se ei pysy enää ollenkaan kiinni. :( Muuten olen ollut tuotteisiin tyytyväinen, ja miultakin löytyy tuo kylkiluuvyö. :) Itseasiassa odottelen jo kolmatta tilaustani...xP

    VastaaPoista
  4. Painajainen: Tottapa turiset, siellä on vielä paljon koruja ja vaatteita mitä himoitsen.. eikä pari laukkuakaan pahaa tekisin ^^ :)

    Vivian: Ihan hyvä että ovat noin isoja, mahtuu minunkin kaikki " tarpeelliset " tavarat mukaan :D

    Misantrella: O ou, noh ei voi odottaa laatua saavansa edullisilla hinnoilla :( Jos minulta hajoaa laukku niin voi ainakin ottaa toisen käyttöön :P

    VastaaPoista
  5. paljonkohan tuolta tulee toimituskulut yhdelle laukulle? osaatko sanoa yhtään?

    VastaaPoista
  6. Hei, haluisin itekki kauheesti tilaa tuolta jotain mut en yhtään ymmärrä tota maksusysteemiä et osaisitko neuvoo yhtään? :--D

    VastaaPoista
  7. Shenny: Itse maksan luottokortilla paypalin kautta = erittäin helppoa ja muutaman klikkauksen takana. Luulisi että myös tavallinen tilisiirto on ihan helppo, mutta en ole sellaista kokeillut :/

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.