sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Ladytronia ja Zombiewalkkia

Kävinpähän Helsingissä katsomassa keikan ja zombiewalkin.

Noh, eihän se niin ihan mennyt, näin rautatieasemalla pari hassua zombia, ja itse kulkuetta en ollenkaan, koska ne eivät menneetkään kartalle merkittyä reittiä... joten mentiin sen kanssa ristiin ja eikä nähny sitä sitten ollenkaan. Mutta kävinpähän vetämässä hyvät safkat texmex paikassa naamariini. ( nekin vaivaiset zombit näyttivät enemmän huonoilta blackmetallisteilta kuin zombeilta mitä leffoissa aina näkee. )

Ladytronin keikka oli Circuksessa, hauskinta tässä on että liikkeellä on ollut ainakin kahta erilaista aikaa milloin keikka alkaa. Tiketistä ostetuissa lipuissa lukee että se olisi alkanut kello 23.00 mutta oikeasti se alkoi 21.15. Paska juttu niille jotka tuli sitten yhdeltätoista kun keikka oli jo loppunut :/













Itse inhoan blogipäivityksissä olevia youtube linkkejä, itse en niitä koskaan jaksa katsoa, mutta tässä nyt Ladytronin hittibiisi niille jotka ei bändistä ole koskaan kuullet mitään :)



Viikonloppu muuten meni ihan hyvissä merkeissä, paitsi kävin lauantaina häpäisemässä itseni taidon vyökoekatselmuksessa jonka mokasin totaalisesti ( inhoan esiintymistä yli kaiken. Se on kamalaa. _Kamalaa_.) Ryssin hokein niin pahasti että meinasin pillahtaa tatamilla itkuun. Siellä oli vielä junnujen vanhempia nauramassa minulle partaansa tatamin reunalla. Yööhh. Ei enää ikinä....
....
...
Lauantaina olisi itse vyökoe. Paskon varmaan hakamaani. Onneksi näyttää siltä että rahat ei tule riittämään ko. reissuun kun se hemmetin koe järjestetään Jyväskylässä.

P.S Laitan uudestaan niitä rytkyjä tänne myyntiin kunhan vitutuksestani toivun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.