perjantai 10. syyskuuta 2010

Suuri vaatepäivitys osa 1: Vaudeville Vamps

Tässä taannoin möin paljon vaatteita vaatekaapistani pois; noh tulihan sitä tilattua lisää tilalle :D
Lip Servicellä on ihana ale menossa, joten tilasin sieltä Vaudeville Vamps sarjaa ihan reilusti :

Tästä Lipin sivuille !

Tämä upea mekko lähti ostoskoriini: ( käytin sitä jo baarissa !! ) Materiaali sivuilta on joustavaa harsoa, joten liikkuminen ei kynähamemaisessa helmassa ole vaikeaa ^^








Pitäähän tytöllä alusvaatteet olla samaa sarjaa ^^
Tosi ihanat rintsikat ja sukkanauhaliivit: liivien päälle laittaa jonkun sellaisen verkko/ harsopaidan että tuo punainen näkyy kauniisti läpi.










Kynähame ja takki ovat aivan mahtava ydistelmä ! ( käytin takkiakin jo baarissa ) Ainut haitta takissa on että siinä edessä on niin saatanasti hakasia että on aika työlästä pukee sitä päälle ja pois :D
Ihana röyhelöitä molemmista löytyy; kaulasta , sivuilta, ja pyllystä.














4 kommenttia:

  1. Mä kattelin Morticiassa tota takkia ja hametta. Pitäs itsekin jossain vaiheessa tilata ne, kun ei ollut Morticiassa tietystikään kokoja. Huoh. Tilaisivatpa joskus isompiakin kokoja. Prkl!

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita! :) Varsinkin tuo kynähame röyhelöillä on ihana. <3 Menikö kuinka kauan nuitten vaatteiden tullessa sinulle sieltä?

    VastaaPoista
  3. Ovatpa upeita! ^^ Itsekin tuli tilailtua Lipparin alesta kaikkea vähän satunnaista, olin todella yllättynyt, että oli nuita isoja kokoja vielä niinkin paljon jäljellä!

    VastaaPoista
  4. Mystral: Kannattaa käydä katsomassa tuolta reamlofdarknessilta: siellä on halvempi ostaa se takki ja hame yhdessä kuin erikseen ja uskoisin että kokojakin on :) Nopea toimitus ja luotettava pulju!

    Vivian:
    Vaatteet tulevat Lipiltä kyllä tosi nopeasti mutta mulla niiden saaminen itselle oli aika hankalaa kun lähin tulli oli Jyväskylässä ja itse asun Kuopiossa :/ Piti sitten sinne ajella hakemaan ne !

    Minya:
    Itse tilaisin lipiltä kokoajan jotain jos vain budjetti kestäisi ja jos täälläpäin sattuisi se tullikin olemaan.... :)

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.